Wie zijn wij

Van den Bos Letselschaderegeling wordt geleid door C.F.J. (Frank) van den Bos en M.Th.M. (Marian) van den Bos-Nijsse. Wij zijn  twee Zeeuwen die allebei jarenlang bij één respectievelijk twee verzekeraars op de schadeafdeling hebben gewerkt. Daar hebben we beiden een gedegen opleiding gehad en de nodige vakdiploma’s behaald. Die werkervaring betekent bovendien dat wij heel goed weten hoe het er bij een verzekeraar aan toe gaat.

Sinds 1995 werken wij samen in ons eigen bedrijf. Erkenning van inzet en deskundigheid was in 1996 de toelating van Frank tot het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). In 1997 volgde zijn inschrijving als Register-Expert in het register personenschade van het Nivre (Nederlands Instituut van Register-Experts). Inmiddels hebben al honderden slachtoffers de vruchten van onze kennis, inzet en betrokkenheid geplukt. Een reële schadevergoeding is daarbij ons uitgangspunt.

DSC_4057.jpg

Wij werken uitsluitend voor slachtoffers van een ongeval. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak. Direct contact met onze cliënten stellen wij zeer op prijs. Zowel aan de telefoon als tijdens een bezoek, heeft u altijd te maken met iemand die u en uw dossier kent. Dit komt de schadeafwikkeling zeker ten goede.

Van den Bos Letselschaderegeling heeft geen enkele binding met welke verzekeraar of tussenpersoon dan ook. Zo is onze onafhankelijkheid gewaarborgd. Op deze wijze kunnen wij onze cliënten het beste bijstaan. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat nieuwe cliënten ons bijna altijd bereiken via mond-tot-mondreclame. Hieronder leest u reacties van enkele cliënten: 

Mevr. P.: 
"De behandeling van mijn complexe letselschadezaak met verzekeraars en medisch specialisten (duur ruim  5 jaar) vereiste veel deskundigheid. Van den Bos Letselschaderegeling heeft dit op een betrokken, zeer betrouwbare, uiterst gedegen en professionele manier voor mij op de best mogelijke wijze behartigd. Aanbevelenswaardig."

Mevr. de C.: 
"Ik heb de behandeling via van den Bos Letselschaderegeling als zeer goed/prettig ervaren. Het was heel prettig om de stress wat een afhandeling met zich meebrengt uit handen te geven en mijzelf te kunnen laten informeren over de gang van zaken. Zij weten ook de wegen te bewandelen en wat de regels en wetten zijn voor dergelijke zaken."

De heer M.:
"Voor mij betekent Van den Bos Letselschaderegeling heel veel! Als ik met vragen of problemen zit omtrent mijn letselschadezaak, word ik altijd bijgestaan en ondersteund door Van den Bos. Ze zijn altijd even vriendelijk en correct als je ze belt of mailt. Zij nemen altijd even tijd voor je, luisteren en denken altijd met je mee wat het beste voor jou is. Dit waarderen wij enorm."

Mevr. D.:
"In het kort kan ik je zeggen dat ik mijn broer meerdere malen gezegd heb hoe blij ik ben dat hij me jullie naam en telefoonnummer gaf (trouwens, ook hij had dit verkregen via een tevreden ex-klant van jullie die toevallig hun oppas nanny was toen)".
"…waar ik persoonlijk vooral veel aan heb gehad was hoe jij me steeds erop wees de realiteit eens onder ogen te zien."
"…En jij was de enige! die me zei hoe de werkelijkheid eruit zag."
"…Afgezien van de emotionele en mentale kant is er natuurlijk ook nog de materiële kant van het verhaal. Tja, daar ben ik nog steeds behoorlijk van ondersteboven eerlijk gezegd. Deze week ben ik eindelijk daadwerkelijk eens naar een paar banken gegaan om voorbereidingen te treffen en te regelen hoe ik alles verdeel."
"… Bovendien is me toegezegd dat ik, na afronding van de zaak, gerust nog eens mag bellen mocht ik vragen hebben en dat vind ik zeer klantvriendelijk."
"...ik ben bij jullie puur heel tevreden."